Domotica : Niko domotica

Niko Home Control

Verwarming

Een badkamer wordt niet op hetzelfde tijdstip of tijdsduur gebruikt dan een woonkamer. Niko Home Control biedt een comfortabele en energie zuinige oplossing door kamers te verwarmen op tijdstippen wanneer deze gebruikt worden.

Ventilatie

Een slimme ventilatiesturing zorgt voor een gezond klimaat binnenshuis.

Rolluiken

Rolluiken zorgen voor veiligheid ‘s avonds, en overdag om ongewenst zonlicht buiten te houden. Vanzelfsprekend, doch de bediening vraagt telkens wat heen en weer geloop. Met het Niko Home Control kan dit op afstand, zelfs als er niemand thuis is kunnen de rolluiken automatisch worden afgelaten.

Lichtregeling

Voor een eenvoudige en comfortabele lichtregeling zorgt eveneens het Niko Home Control systeem.
Schakelt op een gemakkelijke manier tussen de verschillende lichtbronnen en regelt het dimlicht.

Bewegingsmelders

Meer comfort en veiligheid door het gebruik van bewegingsmelders waarbij het licht automatisch aan of uit wordt geschakeld bij het betreden of verlaten van uw woning.

Energieverbruik

Dankzij nauwkeurige metingen krijgt u steeds een correct zicht op uw energieverbruik. Bij gebruik van zonnepanelen kan u de opbrengst van zijn energie aflezen.

Smartphone Touchscreen Drukknop

Nikobus

Met het automatiseren van uw gebouw met het domoticasysteem van Niko kan u genieten van meer comfort.

Met een druk op de knop kan bijvoorbeeld een kamer worden opgewarmd, de lichten aangestoken en een muziekje worden gespeeld.

Bij het verlaten van de woning worden de deuren automatisch afgesloten, en doven de lichten uit.

Niko zorgt niet alleen voor meer comfort, maar ook voor veiligheid. Als een bewegingsdetector een indringer opmerkt, of u de paniektoets drukt, worden alle lichten binnen en/of in de tuin geactiveerd.

Nikobus is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk domotica systeem.

Bij verandering in uw woning kan het systeem gemakkelijk worden hergeprogrammeerd door onze installateurs zodat er geen wijzigingen moeten gebeuren in de bekabeling.

De bediening loopt via schakelaars, touchscreens en afstandsbedieningen.